Onplaatsbare katten

Dit houdt in dat deze katten voor altijd bij ons in de opvang blijven wonen, omdat ze in de samenleving geen kans meer hebben. Dit zijn voornamelijk verwilderde schuwe zwerfkatten, maar ook katten met gedragsproblemen, langzitters in asielen, gehandicapte katten en zwaar verwaarloosde, getraumatiseerde katten vinden bij ons een blijvend thuis. Deze katten kunnen in de opvang voor de rest van hun leven een volwaardig kattenleven leiden, waar ze met alle liefde en aandacht worden verzorgd. Alle katten leven in vrijheid. Ze zitten niet in hokjes opgesloten, maar hebben naast de vele gebouwen, schuurtjes en schuilhuisjes ruim één kilometer land en bosgebied waar ze heerlijk kunnen struinen. Bij ons geldt geen stress, maar vrijheid en blijheid.

De opvang is onderverdeeld in twee segmenten. De locatie gelegen aan de Gouderakse Tiendweg is de hoofdlocatie. Op deze locatie zitten ongeveer 300 katten. Op de manege de locatie aan de Veerstalblok zitten 100 katten. Op deze locatie bevindt zich ook het gehandicaptenverblijf. In dit omheinde verblijf zitten 23 katten die vanwege een handicap niet veilig los kunnen lopen. Daarom hebben wij een groot stuk grond voor hun afgezet. Dit zijn bijvoorbeeld katjes die blind zijn of een neurologische aandoening hebben.

Deze katten zijn dus niet herplaatsbaar in een gewoon huishouden, maar kunnen wel op afstand geadopteerd worden. Wat dit precies inhoudt, leest u hier.