Anja van der Laan

X

Wyger Kramer

x

Lizet Jansen

Hoi, ik ben Lizet en kom uit Rotterdam. Samen met mijn dochter Natascha vrijwillig ik bij Stichting Wetland Cats. Ongeveer twee jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Wetland Cats. Toen ik deze plek zag, wist ik gelijk dat ik hier wilde helpen. Ik ben graag in de buitenlucht bezig en ben een enorme kattenvriend. Ik help dan ook zoveel als ik kan. Ik ben minimaal vier dagen in de week aanwezig om te helpen. Het is super mooi om te zien dat alles hier om de katten draait. Mijn adoptiekatje is Rosa!

Natascha van Genderen

Hallo, mijn naam is Natascha en sinds 2 jaar ben ik samen met mijn moeder Lizet vrijwilliger bij Stichting Wetland Cats. Naast het vrijwilligen bij Wetland Cats werk ik bij de douane. Het vrijwilligen op deze mooie plek is dus de ideale plek om mijn hoofd leeg te maken. Tijdens het onderhouden van het verblijf van de katten ben je omringt door heel veel katten. Die heel veel liefde geven. Het is heerlijk werk om te doen en ik vind het fijn dat ik voor deze diertjes wat terug kan doen. Ik ben daarom ook elke dag aanwezig om voor deze lieve katjes te zorgen. Voor mij als kattenmens is deze mooie plek in één woord: genieten!
Mijn adoptiekatje is Swiebertje

Christine Schafer

Hoi, ik ben Christine en woon in moordrecht samen met mijn man en onze 4 katten. Ben hier een aantal haar geleden tijdens een open dag wezen kijken en blijven hangen. Op mijn schouder ligt kobus echt een schatje. Ik ben vaak aanwezig tijdens de open dagen achter de koffietafel. Ik houd heel veel van dieren vooral van katten.

Peter en Monica

Wij zijn Peter en Monica en al heel lang gek op elkaar en op katten. Het liefst katten waar wat mee aan de hand is. En als ze dan ook nog langharig zijn, maak je ons helemaal gelukkig. We kunnen ons dan ook heerlijk uitleven bij de Wetland Cats. We proberen wekelijks een aantal katten te kammen en te knippen. De langharigen om klitvrij te worden en te blijven, de kortharigen om hun losse haren kwijt te raken en klitten te voorkomen. Er lopen namelijk best wel wat katten die zich niet helemaal meer kunnen of willen verzorgen en hoe rustgevend is het om lekker een kat te borstelen in de vrije natuur.
Inmiddels hebben we een vaste klantenkring (o.a. Dewi, To hot to handle, Tango Foxtrot, Jara, Duvel) en verdringen ook andere katten zich voor een lekkere kambeurt. Dat we daar zo nu en dan zelf gehavend uitkomen, mag de pret niet drukken.

Anouk Hardy

Hoi! Ik ben Anouk, en sinds 14 augustus 2018 aan de slag als vrijwilligster bij Stichting Wetland Cats. Ik kwam al langere tijd op de open dagen, maar wilde graag een extra steentje bijdragen. Toen er uiteindelijk een plekje vrij was ben ik dan ook in het leuke team gekomen. Ik ben zelf afgestudeerd als paraveterinair, maar werk inmiddels als begeleidster op een zorgboerderij. Ik deins niet terug voor een boze kat (die zijn er gelukkig bijna niet op Wetland Cats), of een pilletje hier of daar. Ik houd van alle dieren, maar katten hebben toch wel de primeur. Thuis hebben we altijd katten gehad (nog steeds), maar des te meer katten des te meer vreugd! Nou, dan zit je bij Stichting Wetland Cats wel goed.

Ik hoop nog lang bij deze mooie stichting te werken en veel ervaring op te mogen doen.

Brenda Zorg

Hoi, ik ben Brenda (46jr) en woon met mijn 2 lieve poezenkindjes in Rotterdam.
Ik word hier in de buurt ook wel het poezenvrouwtje genoemd omdat ik buiten ook voor (achter gelaten/vermiste) poesjes/katjes zorg.
Zo kreeg ik 2 jaar geleden ook 2 héle lieve, zeer kleine kittens in mijn handen; of ik daar raad mee wist?
Gelukkig wilde Anja (van Wetland Cats) mij helpen en bood Maciek & Kasia een veilig en warm onderkomen en de nodige zorg -)
Sindsdien ben ik vrijwilligster bij Stichting Wetland Cat’s.
Het is daar een paradijs voor alle lieve poezenbeestjes!
Het is echt heerlijk om daar te zijn en de beestjes liefde en aandacht te kunnen geven en je krijgt dat ook van ze terug!

Cindy Groenendijk

Mijn naam is Cindy Groenendijk. Ik ben 44 jaar en getrouwd met Max. Door ons bezoek aan de open dag van 7 oktober besloot ik dat ik graag mee wilde helpen. Ik zag kanjers aan het werk en er was zoveel werk. Kon ik op een manier hem assisteren. Het begon met het in elkaar zetten van krabpalen en schuilplekken op de manege. Een dag later stonden we schoon te maken op de opvang. Sindsdien was ik elk weekend wel een dag op de opvang te vinden. Soms ook nog een middagje doordeweeks. Ik kan mijn draai vinden, weet wat ik moet doen. Voor mij werkt dat therapeutisch. Lekker rust in mijn hoofd. De andere vrijwilligers zijn schatten. We hadden een leuke dag bij dierenlot. Mijn favoriete katten bij Wetland: Valentina, Kodi, Dewi, Simone, Rosa, Freek, Bibi en Lola. Maar ja, ik ken ze nog lang niet allemaal bij naam. Natascha gaat me een keer overhoren, maar op dit moment scoor ik nog onvoldoende :). Wetland Cats is een fantastische stichting. Ik ben er trots op om er een (klein) deel van uit te maken.

Max Groenendijk

Mijn naam is Max Groenendijk. Ik ben nu sinds half oktober vrijwilliger bij de Wetland katten. Aanleiding was de open dag van 7 oktober. Het was geweldig om te zien hoe liefdevol de katten worden opgevangen. Al die mooie mandjes en palen. We hebben kennis gemaakt met vele katten. Tijdens het vrijwilligers werk, schoonmaken in de opvang, is er ook altijd even tijd voor een knuffel en een kroel. Erg ontspannend en ik geniet daar erg van. Ik ben opgegroeid met katten en ik vind ze fantastisch. Onze eigen katten hebben allemaal bijnamen. We lachen ons rot met ze. Ik ben 47 jaar, getrouwd en twee kinderen. Eva, de jongste, kent veel meer katten bij naam dan ik. Ze komen er graag. Op deze manier kan ik mijn steentje bijdragen aan deze stichting.

Lynn en Andy

Wij zijn Andy en Lynn , al 36 jaar samen en nog langer gek op katten. We hebben 6 katten in huis gehad en vingen ook tijdelijk katten op van vrienden en familie. We zijn er altijd voor onze katten geweest en zijn daarom zo’n 20 jaar niet op vakantie gegaan. Nu we geen katten meer hebben, missen we ze ontzettend. Maar we hebben nu wel even de vrijheid om iets van de wereld te zien. Daarom is het vrijwilligwerk bij Wetland Cats voor ons perfect. We genieten van de katten en zorgen ervoor dat ze schone bakken en verblijven hebben en natuurlijk maken we altijd tijd vrij om ze heerlijk te knuffelen (en ze te fotograferen).We hebben Loena en Rocky geadopteerd en zijn blij dat de katten bij Wetland Cats zo geweldig worden opgevangen en dat wij hier ook iets voor de katten kunnen betekenen.

Monique in het Veen

Een paar jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Wetland Cats terecht omdat ik op zoek was
naar een opvang die een aantal wilde zwerfkatten zou willen opvangen die vlakbij het dorp waar ik woon
achter een restaurant leefden, het restaurant ging dicht en zou worden gesloopt.
Gelukkig mocht ik ze gaan vangen en naar Wetland Cats brengen.
Met veel bewondering zag ik in wat voor (katten)paradijs ze kwamen te wonen en hoe liefdevol er
met ze om werd gegaan.
Na ze een aantal keer te hebben bezocht tijdens de open dagen ben ik er eigenlijk als vrijwilligster
ingerold. Ik ben er meestal op de open dagen om een handje te helpen en hou me ook bezig
met adopties van o.a. katten die de dupe zijn geworden door omstandigheden maar heel goed
plaatsbaar zijn. Ik heb Othello op afstand geadopteerd

Sandra van Blijswijk

Ik ben Sandra en ik werk in de zorg en ik houd van dieren. Wil graag mijn steuntje bijdragen en kom elke maandagmiddag helpen op de opvang. Ik heb Klein Smoelke op afstand geadopteerd.