SASCHA EN LISA

De twee kleine vriendinnetjes die allebei zwanger binnen kwamen, die van het begin af aan onafscheidelijk zijn, die samen al zoveel hebben meegemaakt, mogen samen verhuizen naar een liefdevol thuis. Sascha en Lisa zijn beide ontzettend lieve en vrolijke poesjes, zowel voor mensen als voor elkaar. Samen hebben ze de kittens van Sascha grootgebracht.

Sascha is het cyperse poesje en ongeveer 1,5 jaartjes jong. Ze heeft een super lief en leuk karakter en kan neusjes geven als de beste. Ze ligt heel graag bij je, ze geniet overduidelijk van alle aandacht en is ook nog heel erg speels.

Lisa is de kleinste en het zachtaardigste van de twee. Ze heeft een bescheiden karakter, maar houdt ook heel veel van aandacht en kroelen. Ze is een hele goede tweede moeder geweest en ze heeft geholpen om de kittens groot te brengen alsof het haar eigen kittens waren. Daarnaast was ze ook een hele grote steun voor Sascha. Tijdens de bevalling is ze niet van haar zijde geweken. En nu nog is ze graag in de buurt van Sascha.

Deze twee poesjes die zoveel hebben meegemaakt, verdienen samen een liefdevol thuis. We plaatsen ze het liefst in een rustig huishouden met mensen die heel veel tijd voor ze hebben, zodat ze voldoende aandacht en liefde krijgen. We merken aan Sascha dat ze heel graag naar buiten wil, dus we zoeken een huisje waar ze op termijn veilig naar buiten kunnen.

Heeft u interesse in deze onafscheidelijke vriendinnetjes of wilt u meer over ze weten? Neem dan contact op via het aanvraagformulier of met Natascha via 06-53947540.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp