PUMA, WALLY, VITO, CHESTER & RAYA

Deze ontzettend lieve poesjes komen uit Roemenië. Daar zijn ze door een rescuer gered uit vreselijke omstandigheden. Ondanks het feit dat ze enorm veel hebben meegemaakt, zijn het ontzettend lieve katjes die enorm veel liefde geven. Ze liggen graag bij je op schoot, geven enorm veel kopjes en neusjes en zijn gewoon heel erg lief. Ze zijn allemaal ongeveer 7-10 maandjes jong.

Daarnaast kunnen ze ook heel goed overweg met andere katten en liggen ze graag met z”n allen in een mand. We plaatsen daarom de katten ook niet alleen. Dit wil zeggen dat er al een soortgenootje van dezelfde leeftijdscategorie aanwezig moet zijn of ze worden in duo’s geplaatst.

We vinden het voor hun belangrijk dat zij geplaatst worden bij mensen die veel thuis zijn en de katten genoeg aandacht kunnen geven. Ook vinden we het belangrijk, gezien hun energie, dat ze op termijn veilig naar buiten kunnen.

Hieronder een korte omschrijving van de katjes

Puma is het kleine zwarte katertje met energie voor 10. Hij heeft een enorm lief piepstemmetje en geniet van alle aandacht die hij krijgt.

Wally is de zwart witte kater en enorm lieve goedsul. Hij is heel lief voor de andere katjes en ligt graag tegen ze aan. Daarnaast geeft hij graag kopjes als een bokje om vervolgens uitgebreid met je te kroelen.

Vito is het katertje met cypers en wit. Hij is het rustigst van allemaal. Hij ligt graag tegen de andere katten aan en speelt ook heel graag, maar hij vindt het ook heerlijk om 1 op 1 aandacht te krijgen en lekker tegen je aan te liggen.

Chester is het cyperse katertje met een blind oogje, maar dat wil niet zeggen dat hij onder doet voor de rest. Hij is net als Vito wel rustiger dan de andere katten, maar speelt wel graag. Ook hij geniet enorm van het kroelen.

Raya is het witte met cypers grijse poesje en een echte doerak. Ze heeft net als Puma energie voor 10 en ligt ook graag bij de anderen. Ze is heel speels en heeft vaak haar gekke 5 minuten. Daarnaast heeft ze een enorm lief karakter en geniet ze net zoals de anderen van het knuffelen!

Heeft u interesse in een of meerdere poesjes of wilt u meer over ze weten? Neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp