(OUDERE) BINNENKATTEN ZOEKEN NIEUW LIEFDEVOL THUIS

Momenteel hebben we hele lieve (oudere) binnenkatten in de opvang zitten. De katten zitten om verschillende redenen bij ons in de opvang. Sommige eigenaren konden er niet meer voor zorgen, andere eigenaren verwaarloosde hun dier. De katten variëren in de leeftijdscategorie van 4 jaar tot en met 19 jaar. Ze zijn allemaal ontzettend lief voor zowel mensen als voor soortgenootjes. Ze zijn ook heel erg aan elkaar gehecht. Sommigen willen we dan ook alleen als duo plaatsen.

Op de foto staat Turbo als voorbeeld. Dit is een ontzettend lieve kater van ongeveer 16 jaar die ongeveer 1,5 maand geleden verwaarloosd binnen kwam. Hij is nu weer helemaal opgeknapt en klaar voor een nieuwe start in zijn leven. Hij is ontzettend lief en heel aanhankelijk voor zowel mensen als soortgenootjes. Hij wil eigenlijk het liefst de hele dag bij je zijn en genieten van de aandacht. Dat heeft hij eigenlijk in zijn vorige leven heel erg gemist.

Heeft u interesse in Turbo of in een van de andere katten of wilt u meer informatie over deze ontzettend lieve katten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier. U mag ons uiteraard ook telefonisch benaderen via 06-22182944 (Anja) of 06-53947540 (Natascha).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp