KITTENS

TUOMI EN HAAR KITTENS TER ADOPTIE❤️

Op 3 juli in de avond hebben we Tuomi hoog drachtig gevangen in een verlaten gebied. Ze was daar samen met nog 2 andere poesjes gedumpt. De volgende ochtend is ze bij ons bevallen van 4 kerngezonde kittens. Twee zwart witjes (poesjes) en twee zwartjes (katertjes).

Inmiddels zijn de kittens 12 weekjes oud en mogen zij en Tuomi binnenkort verhuizen naar een nieuw liefdevol huisje!

De kittens zijn ontzettend lief en aanhankelijk. Ze houden heel veel van kroelen en ook zijn ze heel speels. Ze zijn erg op elkaar gesteld en daarom worden ze alleen in duo’s geplaatst. Daarnaast zijn ze ook heel erg nieuwsgierig en zijn ze heel ondernemend. We zoeken daarom ook een huisje waar ze hun energie voldoende kwijt kunnen en op termijn in een veilige omgeving naar buiten kunnen.

Tuomi is ongeveer 1 jaar oud en ook ontzettend lief en aanhankelijk. Ze houdt ook heel veel van kroelen en duwt haar snoetje in je hand voor aandacht. Voor vreemden is ze wat eenkennig, maar als ze je eenmaal kent, is ze heel snel bijgedraaid. Tuomi is al gewend om buiten te komen, dus voor haar zoeken we een huisje waar ze op termijn in een veilige omgeving naar buiten kan.

Heeft u interesse in Tuomi en/of haar kittens of wilt u meer over ze weten? Neem dan contact op met Natascha via 06-53947540 of via het aanmeldformulier

Facebook
Twitter
WhatsApp