JOEP EN JUNO

JOEP & JUNO ZOEKEN LIEFDEVOL THUIS❤️

Joep en Juno zijn twee geweldige katers van 2 jaar die niet alleen gek zijn op elkaar en andere soortgenootjes, maar ook nog eens op mensen!

Joep is de cyperse kater en echt een grote broer voor Juno. Waar Juno nog even de kat uit de boom kijkt, loopt Joep er al stoer op af. Joep is ontzettend kroelerig en lief. Hij wil het liefste de hele dag aangehaald worden en komt heel graag bij je liggen. Daarnaast ligt hij ook heel graag bij Juno.

Juno zal in het begin een beetje eenkennig zijn naar vreemde mensen, maar als hij je kent is hij ook heel aanhankelijk. Hierbij kijkt hij alles af van Joep. Als Joep het goed vindt, volgt hij al heel snel. Juno is samen met Joep gek op spelen en ze zijn dan ook de hele dag in de weer met speeltjes.

Omdat Juno heel veel naar Joep trekt, willen we ze niet uit elkaar halen en zoeken we voor hun samen een nieuw liefdevol thuis. We denken dat een rustig huishouden, zonder kleine kinderen de beste omgeving is voor hen.

Beiden kunnen goed met andere soortgenootjes, dus meerdere soortgenootjes in huis zullen ze alleen maar leuk vinden. Juno en Joep zijn al gewend om buiten te komen, dus moeten ze op termijn in een veilige omgeving naar buiten kunnen.

Heeft u interesse in dit fantastische duo of wilt u meer over ze weten? Neem dan contact op met Natascha via 06-53947540 of via het aanmeldformulier

Facebook
Twitter
WhatsApp