AZZIE EN ZARA

ALLERGROOTSTE KNUFFELKONTEN ZOEKEN NIEUW LIEFDEVOL THUIS❤️

Graag willen wij jullie voorstellen aan Azzie en Zara, de twee allergrootste knuffelkonten die er bestaan! Ondanks het feit dat Azzie en Zara in een emmer langs de provinciale weg naar Bergambacht zijn gedumpt, zijn ze ontzettend lief en aanhankelijk. Het lijkt wel alsof ze weten dat ze gered zijn en ze nu een liefdevol leven tegemoet gaan.

Azzie en Zara zijn nu ongeveer 4 maandjes oud en als broer en zus echt onafscheidelijk. Daarom worden ze ook alleen samen geplaatst! Azzie is het zwart witte katertje en wil eigenlijk niets anders dan bij je liggen en kroelen. Als je alleen al naar hem kijkt, gaat zijn motortje al aan. Zara is het zwarte poesje en zij is het meest ondernemend van het stel. Ook zij houdt enorm veel van kroelen en haar motortje staat ook de hele dag aan. Allebei liggen ze heel graag op schoot te slapen.

Azzie en Zara hebben energie voor 10 dus we zoeken voor hen een huishouden met mensen die veel tijd voor ze hebben en waar ze voldoende hun energie kwijt kunnen. Ook moeten ze op termijn in een veilige omgeving naar buiten kunnen.

Heeft u interesse in deze ontzettend lieve aanhankelijke poesjes of wilt u meer over ze weten? Neem dan contact op met Natascha via 06-53947540 of vi het aanmeldformulier

Facebook
Twitter
WhatsApp