Het Wetland Adoptieplan

In deze tijd waarin alles duurder wordt, kunnen de Wetland Cats elke steun van u gebruiken. Daarom hebben wij het adoptieplan in het leven geroepen.

U kunt een kat ‘op afstand’ adopteren, zodat wij met uw financiële steun onze beestjes kunnen verzorgen. U adopteert een kat voor minimaal een half jaar, deze periode gaat in wanneer u zelf de automatische incasso laat ingaan.

Per maand is dit slechts €10,00 per kat, u kunt 1 of meerdere katten adopteren.

U kunt geen speciale rechten ontlenen aan de adoptie, de kat blijft ter allertijden eigendom van de Stichting Wetland Cats. Het is niet mogelijk om de kat mee naar huis te nemen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om met meerdere mensen een kat te adopteren, denk aan bedrijven, verenigingen, e.d.

Zo steunt u de Wetland Cats en zorgt u zelf voor positieve reclame voor uw bedrijf of vereniging.

U krijgt van ons een mooie foto van de door u geadopteerde kat, met zijn of haar verhaal, en wij houden u regelmatig via whatsapp of email op de hoogte van de belevenissen en bijzonderheden van uw kat.

Als adoptiebaasje kunt u altijd met uw kat komen knuffelen, kammen /borstelen, verwennen of gewoon een fijn gesprek met hem of haar komen voeren. Wel even van tevoren een afspraak maken, er is niet altijd iemand in de opvang aanwezig.

Bent u geïnteresseerd?

Maak dan een afspraak om in de opvang een kat te komen ‘uitzoeken’ waar u de juiste klik mee heeft.

Dan krijgt u een indruk van liefde op het eerste gezicht.

Voor vragen kunt u terecht bij Anja (06-22182944) of bij Natascha van Genderen (06-53947540 / nj.vangenderen@hotmail.com)


Adoptieformulier